Roubenka Jindřiška v obklopení přírody Jizerských hor

Roubenka stojí na slunné louce poblíž hustých lesů a dokonale spojuje tradiční prvky s moderními detaily. Všude kolem dominuje dřevo a vnitřní prostory jsou ozdobeny kachlovými kamny, která poskytují příjemné teplo.

I když to může znít jako klišé, v roubence se budete cítit jako doma. Vybavení je kompletní a nic zde nechybí. Od plně vybavené kuchyně, kde najdete vše potřebné k vaření a pečení, až po dvě koupelny, pračku se sušičkou a veškeré vybavení pro nejmenší členy rodiny.

Největší poklady vás však čekají venku. Obklopeni přírodou si můžete užívat grilování masa nebo opékání buřtů, zatímco vaše děti mohou objevovat venkovní dětské hřiště s houpačkami a lezeckou stěnou. V zimě pak můžete sjíždět malý kopeček z venkovní terasy a ocitnete se přímo na běžecké stopě, která je napojena na Jizerskou magistrálu.

Roubenkou si majitelé splnili svůj sen. Je přesně taková, jakou si ji přáli mít. Poskytuje veškerý komfort, na který jsme v dnešní době zvyklí, ale zároveň je v ní zachována láska k přírodě. Každý si tu najde svůj koutek, tu pohodu a absolutní klid, které jsou tak odlišné od ruchu města a každodenních povinností.

Bližší informace naleznete na: https://roubenkajindriska.cz