Bukovanská chaloupka

Zpomalte své každodenní tempo a přijeďte si odpočinout do vinařského regionu jižní Moravy. Čeká vás stylový venkovský domek opravený s pokorou a péčí k místu, tradici a kráse.

Domek je to malý, zato útulný. Celý jej budete mít sami pro sebe. Místo je ideální pro lidi, kteří si chtějí odpočinout, načerpat novou energii nebo si udělat romantický víkend. 

V okolí se také nachází bezpočet zajímavých turistických cílů a krásných cyklostezek.

POHODOVÉ WELNESS

V zimě nebo v létě saunování nás baví. Na střeše domu se nachází malá sauna, která je vyrobená prastarou japonskou metodou Shou-sugi-ban opalovaného dřeva. Vypněte tedy své mobilní telefony, přijeďte se prohřát a užít si zasloužené volno. Do sauny dojdete pohodlně v bačkůrkách.

OSVĚŽENÍ V BAZÉNU 

Nejen krásná příroda, bohatá kultura nebo výborné víno. Pro jižní Moravu je také typicé krásné a teplé počasí. V těchto teplých dnech jistě oceníte náš malý bazén na střešní terase (2 x 1,5 m), ve kterém se můžete příjemně osvěžit.

DEGUSTACE VÍNA

Jižní Morava je typická svou nabídkou kvalitních vín. Náš domek se navíc nachází v malé sklepní uličce, a tak se můžete směle pustit do ochutnávání lokálního vína. 

Doporučujeme domluvit si prohlídku s řízenou degustací v jednom ze sousedních sklípků. V případě zájmu nás kontaktujte, rádi vám poradíme více.

Bližší informace naleznete na: bukovanska-chaloupka.cz